سختافزارهای موردنیاز برای یک لپتاپ مناسب معماری چیست؟
لپتاپی که از نظر کارایی پاسخگوی نیاز معماران باشد، تحمل نرمافزارهای سنگین تریدی و رندرهای سنگین را داشته باشد.
پردازنده (Cpu):
هر دانشجوی معماری که از نرمافزارهای اتوکد، رویت و تریدیمکس استفاده میکند به حداقل پردازنده Intel Core i7 یا پردازنده AMD Ryzen 7 نیاز دارد.
پردازنده گرافیکی (Gpu):
اگر بخواهید از نرمافزارهای گرافیکی سنگین معماری مثل Rhino ،,3ds Max ArchiCad ،Revit یا Vectorworks استفاده کنید، یک پردازنده گرافیکی 4 گیگابایتی برای سیستم شما ضروری میباشد.
رم (Ram):
نرمافزارهای معماری قسمت عمدهای از رم سیستم شما را تشکیل میدهند؛ مخصوصا اگر چند برنامه همزمان باز باشد و نیاز به رندرهای با کیفیت داشته باشید. سیستمی با 16 یا 32 گیگابایت رم ترجیح داده میشود اما با 8 گیگابایت هم میتوانید اکثر اهداف خود را عملی کنید.
HDD یا SSD یا درایو هیبریدی:
آنچه که باید در تهیهی سختافزار فضای ذخیرهسازی به آن توجه کنید این است که SSD سریعتر از HDD است اما قیمت بالاتری دارد. توصیهی ما این است که یک درایو هیبریدی تهیه کنید و برای عملکرد بهتر، سیستمعامل و نرمافزارهای معماری را در SSD و باقی اطلاعات را در HDD نصب کنید.
اندازه صفحه نمایش:
معمولا لپتاپی با اندازهی 15 تا 17 اینچ برای معماری توصیه میشود. اما برای استفادهی دانشجویی و معمارانی که برایشان قابلحمل بودن و سبکی لپتاپ اولیوت داشته باشد، نمایشگرهای 14 اینچی برای استفاده روزمره کافی میباشد.
وضوح تصویر:
نمایشگری با وضوح FHD برای این رشته و در مقاطع دانشجویی کافی میباشد؛ اما وضوح بالاتر مانند UHD ، 4K یا 5K شما را برای آینده آماده میکند.