اگر حسابدار هستید و قصد خرید لپ تاپ دارید یا دانشجوی حسابداری هستید؛ این مقاله برای شماست.
یکی از مهمترین چالشهایی که افراد این رشته با آن روبهرو هستند، انتخاب سیستم مناسب است که با نیازهای آنها همخوانی داشته باشد.
مهمترین ویژگیهای یک لپ تاپ حسابداری چیست؟
در ادامه به ویژگیهای ضروری سختافزاری لپتاپ مناسب حسابداری میپردازیم.
پردازنده یا CPU:
مهمترین و اولین مورد در خصوص خرید لپتاپ، توجه به پردازنده به کار برده شده آن است. که نقش اصلی در عملکرد و کارایی سیستم دارد و مشخص میکند که سیستم با چه سرعتی میتواند وظایف را انجام دهد.
در حسابداری معمولا به پردازندهای با قدرت پردازش متوسط نیاز داریم. تا در هنگام کار با نرمافزارهای حسابداری و کار با ارقام، دچار کاهش سرعت نشود. بنابراین پردازندهای بالاتر از نسل Core i3 میتواند پاسخگوی نیاز شما باشد.
آیا کارت گرافیک در خرید لپ تاپ حسابداری مهم است؟
معمولا یکی از پارامترهای مهم در خرید لپتاپ، کارت گرافیک است؛ اما برای حسابداران، کارت گرافیک نقش مهمی ندارد. و برای نصب نرمافزارهای حسابداری مانند هلو، سپیدار و اکسل، نیاز به کارت گرافیک بالا برای لپتاپ نخواهید داشت. و میتوانید تمرکز و هزینهی خود را در قسمتهای مهمتر لپتاپ سرمایهگذاری کنید.
رم مناسب برای لپتاپ حسابداری:
مهمترین عامل هنگام خرید لپتاپ حسابداری، توجه به رم است. چرا که شما به عنوان یک حسابرس، ممکن است نیاز داشته باشید که در آن واحد چند نرمافزار حسابداری را باز کنید یا همزمان چندین سند مالی را بررسی کنید.
پس به طور کلی بهتر است در هنگام خرید، لپتاپی با رم 4 تا 8 گیگابایت انتخاب کنید.
صفحه نمایش مناسب برای حسابدارها:
جدا از ابعاد و اندازه صفحهی نمایش باید به مواردی مانند رزولوشن و یا مات و براق بودن صفحه نمایش دقت کرد. پیشنهاد به شما انتخاب بین لپتاپ 15 تا 17 اینچی است که تسلط کاملتری به شما میدهد. همچنین به دلیل ساعات طولانی که به مانیتور خیره میشوید، بهتر است هنگام انتخاب، سراغ نمایشگرهایی با کیفیت FULLHD و با صفحه نمایش مات بروید.
سخن آخر:
در این مقاله بررسی کردیم که لپ تاپ هایی که برای حسابداران مناسب است، باید چه ویژگیهایی داشته باشد.
اما در صورتی که سوالات بیشتری داشتید، یا قصد استفاده از خدمات مشاوره رایگان ما استفاده کنید؛ میتوانید با مشاوران تهران استوک تماس بگیرید.
همچنین بخوانید: راهنمای خرید کیس کامپیوتر استوک